Clear Inn Food is Rabobank's 'Starter van het Kwartaal'

 

Marcel van Duinen uit Waalwijk startte in juni als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Synerplier mag hij zich ‘Starter van het Kwartaal’ noemen.

De verkiezing ‘Starter van het Kwartaal’ is een initiatief van Rabobank De Langstraat. Bij de eerste editie in april ging de titel naar Nicole ’t Zand van Rejoice Drunen. Het leverde haar veel publiciteit en goodwill op en dat is een van de redenen waarom we deze verkiezing zijn gestart. Voor de tweede editie waren Marcel van Duinen (Synerplier) uit Waalwijk, Christ van den Hoven (HVN Vastgoedkeuringen) uit Drunen en Corné Bouman (Custom Leather Corné) uit Waalwijk genomineerd. Marcel van Duinen werd verko- zen tot Starter van het Kwartaal.

Marcel van Duinen ontvangt de prijs van de Rabobank

‘HET VOELT ANDERS’ In juni schreef Marcel zich in bij de Kamer van Koophandel, opende hij een zakelijke rekening bij de Rabobank en daarmee werd het ondernemerschap officieel een feit. Het ondernemerschap is hem niet vreemd; hij komt uit een ondernemersge- zin, zijn vrouw werkt als zelfstandige en in zijn dienstverbanden bij internationale bedrijven kwam zijn ondernemende karakter altijd naar voren. Toch voelt het ‘anders’, vindt Marcel. “Mensen benaderen me op een andere manier. Andere ondernemers delen hun tips en ervaringen, zo ook de Rabobank. Met open vizier wordt me gevraagd hoe ze me verder kunnen helpen.”